בליטה כמו גולה בראש .

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/09/2018 | 19:36 | מאת: Galit

היי, רציתי לשאול לגבי בליטה קשה כמו גולה דיש לי בראש למעלה מצד שמאל . היא חיצונית ולא כואבת. היא אצלי כבר הרהה זמן באותו המצב והגודל. יש לי תור לצילום אולטרסטונד . רציתי לדעת אם זה קשור לאף אוזן גרום. ומה עליי לעשות . בתודה מראש על תשובתך .גלית.

שלום רב, מומלץ להגיע ל US כמתוכנן ובהמשך לבדיקת רופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר