פצע על השפה התחתונה שלא עובר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/08/2018 | 09:26 | מאת: מורן

היי לבעלי יש פצע על השפה כבר כמה חודשים שלא עובר. ייתכן ובחורף נעלם מעט ובקיץ עם החשיפה לשמש הוא שב ונמצא שם לאורך זמן. הפצע איננו כואב / מגרד. איננו עובר גם כי נפצע כל הזמן עם חיוך ואכילה. מצורפת תמונה. נשמח לדעת מה זה לדעתך. תודה רבה.

שלום רב, איני רואה את הקישור אך בכל מקרה מומלץ להגיע לבדיקה בכל נגע כזה שלא חולף תוך 4-6שבועות מרגע הופעתו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

27/08/2018 | 23:23 | מאת: מורן

תודה רבה, וכעת ניתן לראות את התמונה המצורפת? ישנם תורים רחוקים לרופא עור וחשוב לנו לקבל את התייחסותך תודה מראש

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר