בלוטה מאחורי התנוך...

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/08/2018 | 13:44 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 27 בריאה בד״כ. לפני כחודש בערך הרגשתי מן בלוטה כזאת מאחורי תנוך האוזן בדיוק איפה שהשקע, הבלוטה לא כואבת למגע, ואי אפשר לראות אותה (היא לא חיצונית). במגע מרגיש כאילו זה בערך בגודל של כחצי ס״מ, יש לזה צורה אובלית וזה קצת קשה למגע, לפעמים באותו יום אני מרגישה שזה קטן יותר ולפעמים ניתן להרגיש יותר. הרופא משפחה אמר שזה ציסטה ושזה יעבור אבל עבר כמעט חודש מאז וזה עדיין שם ואני עדיין לא רגועה.. מה זה עוד יכול להיות? יש שמה בלוטות לימפה בשקע מאחורי התנוך? תודה :)

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ממליץ לפנות לרופא אאג לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר