בדיקת אולטרסאונד לתינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/07/2018 | 00:40 | מאת: אירה

ערב טוב, לבן שלי בן 4 חודשים נעשה אולטרסאונד צוואר כי קיימת נפיחות בצד ימין .. בתשובה נרשם ״הודגמו תהליך סולידי ,הומוגני,מאוד וסקולרי מרכזי,צמוד מתחת לבלוטת פורטיס ורוק תת לסתי מימין עם גבולות חדים וסביבה שמורה בגודל 2.4*3.0*3.2 ס״מ טיבו אינו ברור, מה זה אומר ? ועד כמה מסוכן? תודה מראש

שלום רב, בגיל זה ייתכן ומדובר בגידול של כלי דם- ואלו אינם מסוכנים ולעיתים נעלמים לבד. יש להגיע עם התשובה לרופא אאג. ניתן להגיע לרופאי אאג ילדים במרפאתינו בארם (ד"ר חייציק וד"ר אבנר 03-7645464).

19/07/2018 | 21:18 | מאת: אירה

תודה רבה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר