כאבים באוזן ימין ובראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/06/2018 | 19:07 | מאת: מאיה

שלום רב ד"ר מזה שמה בערך יש לי כאבים עמומים באוזן ימין שמקרינים לצד ימין לראש הייתי באף אוזן גרון שלא ראה כלום באוזן ושלח רק לבדיקת שמיעה אני ממש מתוסכלת מכאבים ומחוסר וודאות מה גם שהבחנתי בגולה קטנה ורכה מתחת לאוזן צד ימין אני לא יודעת אם יש קשר אבל הנושא מטריד אותי מאוד ואני לחוצה מאודמהנושא האם לבקש בדיקות נוספות מרופא אף אוזן גרון ? תודה רבה (בטעות רשמתי את השאלה בהודעה אחרת

שלום רב, לגבי הגולה- מומלצת בדיקה (מישוש) ובהמשך קרוב לודאי US. לגבי הכאב- נשמע סביר להתחיל עם בדיקת שמיעה. אם תהיה תקינה והכאב לא יחלוף יהיה צורך בבדיקת הדמייה כלשהי בהמשך. ממליץ להמשיך במעקב אצל רופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר