כאבי גרון חזקים מאוד בצד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/06/2018 | 07:26 | מאת: אנונימי

שלום קמתי היום בבוקר במפתיע ללא סימנים מקדימים עם כאבים חזקים מאוד בצד ימין של הגרון, לא הצלחתי לישון כל הלילה מהכאבים שהחלו בערך ב2 בלילה. אני לומדת פיתוח קול ומגיעה לשיעור בכל יום שישי וביום שישי הזה (1.6) לא הגעתי לשיעור. האם יש קשר בין הדברים? מה לעשות כדי להקל על הכאבים (סטרפסילס לא עוזר)

שלום רב, יש להגיע לבדיקת רופא. אין דרך לטפל ללא בדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר