גולה כואבת ליד אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

31/05/2018 | 23:22 | מאת: נטלי

שלום לפני מספר ימים שמתי לב שיש לי גולה בסוף עצמות הלחיים בצד שמאל ליד האוזן. הגולה לא נראית כלפי חוץ היא רק מורגשת כשנוגעים. כשנוגעים זה כואב ואני מרגישה כאבים שגוברים בעיקר בלילה. זה מסוכן?

שלום רב, בד"ע גוש רגיש הינו משני לזיהום כלשהו ואין לו משמעות. יש להגיע לרופא אאג לבדיקה. ניתן במרפאתינו בארם. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר