בלוטה קשה שהופיעה באזור צמיחת השיער של הראש בעורף.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/05/2018 | 22:24 | מאת: ירדן

שלום, רציתי לשאול שאלה על משהו שדיי מדאיג אותי. שמתי לב הופיעה לי בלוטה במאחורה של הראש (אזור צמיחת השיער של הראש מאחור,העורף) בצד שמאל. הבלוטה קשיחה כמו עצם ואינה כואבת, רק אם לוחצים עלייה ממש חזק וגם זה ממש בקטנה ולא כאב חד. אשמח לתשובה כדי להוריד דאגה ואם צריך אז למי לפנות לבדיקה. לא יודעת אם חשוב לציין אבל הגיל שלי הוא 16

שלום רב, יש לפנות לרופא משפחה. לא נשמע מדאיג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר