בליטה קשה בראש מעל 6 חודשים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/05/2018 | 21:57 | מאת: מיה

אני חיילת ואין לי ממש גישה להשיג רופא רלוונטי כרגע, יש לי מעל 6 חודשים בליטה יחסית גדולה בראש בצד שמאל למעלה בליטה קשה ולא כואבת, בנוסף בשנה האחרונה התחילו לי מיגרנות לעיתים רחוקות לא יודעת אם זה קשור.. אשמח לדעת שאין לי ממש מה לדאוג.. תודה רבה

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ממליץ לפנות לבדיקת רופא בכל מקרה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר