בדיקת pet ct ..חסרונות שלה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/04/2018 | 16:01 | מאת: מירה

לפני כמה חודשים גילינו סרטן מעי אצל בעלי..מהר מאוד עבר ניתוח ולפי בדיקת הפטלוגיה הסרטן כמעט ולא הגיע לשלב 1 זה היה ממש בהתחלתו וקטן מאוד..ואפילו לא קיבל טיפול כימי אחרי הניתוח. רופא צעיר וחדש שטיפל בבעלי אחרי הניתוח המליץ על בדיקת pet ct למרות שרופאים בכירים לא ממש המליצו על הבדיקה אך מטעמי אטיקה מקצועית כיבדו את החלטת הרופא...אנחנו מתלבטים אם כדאי לעבור את הבדיקה ואם כן מה החסרונות שלה מבחינת הזרקת חומרים ולגוף והקרנות..תודה

שלום רב, יש להיוועץ באונקולוג המטפל. בגדול הקרינה ב PET אינה גבוהה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר