עזרה בפענוח US צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/04/2018 | 20:12 | מאת: רינה

שלום, תוצאות בדיקת US צוואר מראות אונה ימנית של בלוטת המגן אינה מוגדלת, בעלת מרקם מעט בלתי אחיד. בקוטב תחתון הודגמה קשרית איזואקואית עם גבול היפואקואי עדין בקוטר 0.5 ס"מ. בתחנה I ו - III משמאל הודגמו מספר קשרי לימפה בגודל מרבי כ - 1.7*0.5 ס"מ, חלקם בעלי קורטקס מעובה - ייתכן קשרית תגובתיים. מה זה אומר?

שלום רב, הממצאים נראים לא מדאיגים ומתאימים למעקב בלבד. הייתי ממליץ ביצוע US איכותי יותר כדי לאפיין טוב יותר את בלוטות הלימפה המתוארות. ניתן לבצע במרפאתינו ע"י מיטב הרופאים ובזמינות גבוהה (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר