בהמשך לשאלה הקודמת אני שוב שואלת אשמח לתשובתך המהירה ד"ר נכבד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/03/2018 | 19:57 | מאת: אורית

שאלתי שוב אך כנראה שלא שמים לב . יש תשובה פתולוגית . לימפופיטל קיסט בחתכיםציסטה חלקה 2.4 ס"מ עם תוכן רירי צהבהב שקוף. נכנסתי לאתרים באנגלית בעברית אין מידע על זה . אני ממש מפוחדת ממה שקראתי . אני מעולם לא עישנתי לא שתיתי . בת 44 עקרת בית. אנני מבינה . לא הצלחתי לרשום באנגלית לימפופיטל קיסט בבלוטת הפרוטיד זה ברניכל קיסט? האם תוכל להסביר לי על הממצא הזה . האם זה סימן שלאדם יש לימפומה. בנוסף לאחר הניתוח יש נפיחות בצוואר . וספירת הדם גבוהה 15 כדוריות דם לבנות.

שלום רב, הציסטה הינה שפירה. כפי שכתבתי מומלץ לחזור למנתחים לקבלת הסבר מדוייק יותר אך לא נשמע שיש מקום לדאגה. יש לברר מדוע הלוייקוציטים גבוהים (15.000??) בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר