אולטרסאונד צוואר בלןטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/03/2018 | 00:34 | מאת: הילה

שלום , אשמח להסבר . "אולטרסאונד צוואר עם תמונה שמתאימה לתיאוידיטיס חריפה וגם באונה ימנית נוגול תת הדי סוליגי ווסקולארי עם מרכיב נוזלי בקוטר 7 ממ .זרימת דם בתוכה מוגברת ודיפוזית .במשולש הקידמי של העורק הימני בלוטת לימפה 6 ממ ללא מרכז שומני ברור. אשמח לפענוח תודה רבה

04/03/2018 | 11:29 | מאת: הילה

אציין שבדיקות הדם יצאו תקינות .

שלום רב, לא נשמע מדאיג והרושם שמחייב מעקב בלבד. הייתי ממליץ ביצוע US במקום איכותי לראות מה הבלוטה שמצויינת שם (בלוטת הלימפה) והאם יש צורך בניקור שלה לביופסיה. ניתן לביצוע במרפאתינו בארם ע"י מיטב הרופאים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר