בועות לבנות על סוף הלשון (ליד הלוע)

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/02/2018 | 00:45 | מאת: עידן

יום טוב הפה שלי ממש כואב ושורף וכמה ימים הלכתי לרופא והתלוננתי על הכאבים בנוסף שאני רואה שיש לי בסוף של הלשון קרוב ללוע בועות לבנות הרופא אמר שזה פטרייה ונתן לי משחה זה ממש כואב לי וזה רק ממשיך לגדול כבר לא אכלתי 3 ימים יעזור לי נורא עם תגיד לי את דעתך בנושא

שלום רב קשה לומר ללא בדיקה. מציע לגשת לרופא אאג באזורך. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר