גוש קשה בצוואר הצדדי, 1 ס"מ מתחת לאוזן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/02/2018 | 21:20 | מאת: איתי

היי, בן 26 בריא בד"כ, בימים האחרונים הבחנתי שיש לי גוש קשה בצוואר הצדדי 1 ס"מ מתחת לאוזן, צמוד לעצם של הלסת. הוא לא כואב כשנוגעים בו. לפני ארבעה חודשים סבלתי מאובדן שמיעה פתאומי ברמה של 48db שחזר לנורמה לאחר טיפול בפרדינזון 20 מ"ג. עדיין סובל מטנטון. בימים האחרונים סובל מיובש וגירוד בעיניים. רופא אא"ג הפנה אותי לבדיקת אולטרסאונד שנקבעה לעוד שבועיים. מה האפשרויות שמסבירות את הגידול ? אני ממש מפחד. תודה

שלום רב, ייתכן ומדובר בגידול של בלוטת הרוק במצוייה קדמית ומתחת לאוזן. שכיח מאוד ובד"כ שפיר. השלב הבא יהיה US של הגוש ובהמשך ניקור שלו לביופסיה. כדי לחסוך בזמן והמתנה ארוכה ניתן לקבוע תור במרפאתינו ל US ובמידה וצריך ניקור לתאם כך שייעשה באותו יום. תוך שבוע שבועיים ניתן לסיים הכל והתשובה במקום. למבוטחי ביטוחים פרטיים הפעולה בחינם ולמבוטחי מכבי ישנה השתתפות עצמית. זימון ל US וניקור בטלפון: 03-7645464. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר