בלוטת התריס שאלה למומחה בנושא

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/02/2018 | 18:45 | מאת: רחלי

אלו תוצאות אולטרסאונד בלוטת התריס: אונה מימין AP בגודל 0.1*5.1*5.2 ס"מ. גודל ומרקם תקין. הודגמה קישרית סולידית כ- 5.0 ס"מ . הודגמה קישרית נוספת בקוטר כ- 8.0 ס"מ. זרימת דם מוגברת בבלוטה. איסטמוס אינו מעובה. אונה משמאל AP בגודל 0.1*8.1*4.2 ס"מ. גודל ומרקם תקין. הודגמה קישרית היפואקוגנית בקוטר כ- 7.0 ס"מ. זרימת דם מוגברת בבלוטה. ללא לימפואדנופטיה צווארית חשודה.

שלום רב, ראי תשובה בפורום גידולי בלוטת המגן. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר