בלוטת לימפה תוצאות אולטראסנד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/01/2018 | 18:07 | מאת: עינת

היי, לפני 3 חודשים התנפחה לי בלוטת הלימפה הייתי אצל אף אוסן גרון שלא אהב את זה ושלח אותי לאולטראסנד רקמות רכות והתוצאות הן:אונה ימנית ושמאלית לא מוגדלת מרקם בלתי אחיד עם אזורים היפואקוגנים לא מוגדרים היטב על פני השטח של כל האונה. רקמות רכות: צד שמאל בשרשרת ג'וגלארית הודגמו בלוטות לימפה עם צורה אובאלית בגודל עד 1.3×0.6סמ בנוסף בלוטות לימפה תת לסתיות מוגדולות בגודל עד2.4×1.0 סמ אשר עם סינוס וסקולארי מטושטש. מצד ימין בשרשרת ג'ולארית הודגמו בלוטות לימפהעם צורה אובאלית בגודל 1.4×0.6סמ בנוסף בלוטות לימפה תת לסתיןת מוגדלות בגודל 3.6×1.3סמ אשר עם סינוס וסקולארי מטושטש. יש לי ממה לחשוש?

שלום רב. ראה תשובתי הקודמת. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר  באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר