בלוטת התריס - בלוטת הלימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/01/2018 | 13:04 | מאת: אודליה

עשיתי אולטרסאונד והייתי שמחה לתשובה האם הכל תקין. בלוטת המגן אינה מוגדל . , בעלת מבנה בלתי אחיד, זרימת דם לא מוגברת , ללא עדות לממצא פוקלי . בלוטות הרוק התת לסתיות תקינות . בלוטות הלימפה אינן מוגדלות . המלצות : סיכום : סיבת ההפניה: ממצאים: מעקב לפי הנחייה קלינית. המצב יציב.

שלןם רב נשמע תקין. ממליץ לשוב לרופא המפנה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר