לאבי חפץ היקר אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/12/2017 | 15:05 | מאת: מגי

האם כאב ברגל שמאל מרגיש כמו מתיחה וכל פעם כאב במקום אחר ברגל מעיד חלילה על סרטן בלוטת לימפה או הודגקיין? אסביר לך אם תבין מתחת לגרון באמצע בעצמות התחלה של עצם הבריח מתחיל מהגרון עד לכתף אז בעצמות הקידמיות בצד שמאל תחושה של כאב אומרים שכאב מה שכואב זה לא מסוכן..אני בחרדות ממש אם חלילה משהו בבלוטת הלימפה היה לא בסדר היו רואים שינוי בבדיקות דם? התחיל לי לפני שבוע ליחה בגרון ואז נהיה צריבה ושיעול עכשיו אני ממש מפחדת האם יש לי מקום לדאגה? שאני ממשת אני מרגישה כל מיני בליטות גבשושיות כאלה בצאוור בעצם הבריח האם אני אמורה לדאוג? ואשמח אם תענה לי בפרוט יותר והאם אפשר להגיע אלייך לבדיקה?

שלום רב, לא נשמע שיש מקום לדאגה ואין צורך בבדיקה שלי. מציע להגיע לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר