דוקטור שאלה דחופה בבקשה המשך

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/11/2017 | 22:14 | מאת: שירן

איזה בדיקות אבקש?? האם בדיקות דם פותרות הכל? אממ אני ממש מןדאגת ומפחדת גם כמו כאב בלסת ביד אני ממש מפחדת ולפעמים גם בצד השני אבל הרוב זה צד שמאל האם מה שתיארתי כאבים כאלה מעידים חלילה על סרטן? סרטן הלימפה או בלוטת התריס? או לא יודעת מה אני ממש מודאגת האם אתה רואה מקום לדאגה?

שלום רב, עלייך להגיע קודם כל לבדיקת רופא משפחה. הוא יחליט מה צריך. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר