בלוטות לימפה נפוחות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/11/2017 | 14:16 | מאת: חסוי

שלום ד"ר הייתי אצל רופא אף אוזן גרון בשל בלוטות נפוחות הרופא אמר שיש בלוטות נפוחות בשני צידי הצוואר ושלח ל, us,,צוואר אבל אמר שאין לי מה להיות לחוצה אבל התחיל לי גרד בגוף מס ימים ואני נורא לחוצההה וגם מרגישה גוש קטן ולא בלוטה אבל אך מה זה יכול להיות בלחץ נוראי בבקשה עזרה תודה רבה

שלום רב, קשה לומר משהו ללא בדיקה. הייתי ממליץ לפנות לראופא המשפחה. בכל מקרה מרבית המקרים הנ"ל הינם לא משמעותיים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

04/06/2018 | 19:04 | מאת: מאיה

שלום רב ד"ר מזה שמה בערך יש לי כאבים עמומים באוזן ימין שמקרינים לצד ימין לראש הייתי באף אוזן גרון שלא ראה כלום באוזן ושלח רק לבדיקת שמיעה אני ממש מתוסכלת מכאבים ומחוסר וודאות מה גם שהבחנתי בגולה קטנה ורכה מתחת לאוזן צד ימין אני לא יודעת אם יש קשר אבל הנושא מטריד אותי מאוד ואני לחוצה מאודמהנושא האם לבקש בדיקות נוספות מרופא אף אוזן גרון ? תודה רבה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר