נפיחות מעל עצם הבריח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/11/2017 | 21:57 | מאת: רווית

מזה כחודש נפיחות מעל עצם הבריח.בשבועיים האחרונים נפיחות גדלה.לא כואבת.בהתחלה נפיחות רכה בכל יום שעובר נראה שנעשית פחות רכה

שלום רב, קשה מאוד לומר ללא בדיקה. ייתכן מצא חסר משמעות אך ייתכן גם ממצא משמעותי יותר וחייבים להגיע לבדיקה אם לא נכלם לבד. ממליץ לפנות ליחידתינו בארם אסותא. בהמשך במידת הצורך אפנה ל US של האזור שיכול להתבצע תוך יום או ימים ספורים שוב בארם באסותא. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר