האם לבצע כריתת גרון מלאה בהתאם לממצאים הפתולוגים - סרטן הגרון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/10/2017 | 21:52 | מאת: כריתת גרון

אודה לדעתך בעקבות הממצאים הפתולוגים המוצגים לפניך. המלצה שקיבלתי היא כריתת גרון חג משמעית. האם לדעתך ישנה דרך אחרת לטיפול. תודה רבה מראש

שלום רב, איני רואה כל ממצא מצורף אבל בכל מקרה החלטה על כריתת גרון בודאי לא תינתן על ידי דרך ייעוץ אינטרנטי. מציע לפנות לחוות דעת מסודרת כולל בדיקה ושיחה לפני החלטה סופית על כריתה כזו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר