כאבים בראש עם נפיחויות במקומות שונים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/10/2017 | 18:22 | מאת: אברהם

שלום. לפני כ3שבועות נוצרו מעין גולות בראש בצד שמאל מחורה ומאחורי האוזן המקום מאוד כואב קשה להניח את הראש על הכרית יש דקירות חזקות באזור הנפיחות רופא משפחה נתן משחה כלשהי הנפיחות מאחורי האוזן קטנה אבל שאר הנפיחויות לא השתנו והמקום במגע כואב מאוד נראה שיש אדמומיות בחלק מהמקום אבל כואב מאוד תודה לעונים

שלום רב, נשמע משהו זיהומי כגון פצעוני עור למיניהם. ממליץ לפנות לרופא עור במידה ולא חולף. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר