בליטה בראש האחורי לא זכור לי מתי הרגשתי לראשונה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/10/2017 | 23:23 | מאת: נועם

שלום רב . היום שמתי לב לבליטה שהיא כמו גולה בראש האחורי קצת מעל העורף מצד שמאל. בחודשים האחרונים אני מכווץ שרירים שם מעצמי באיזור של השכמות שם והאיזור כולו שם כואב קצת אבל אני לא יודע אם הבליטה קשורה אבל היא ממש קרובה לאיזור שאני מותח את השריר . הבליטה לא כואבת למגע בכלל רק זרם קל כשנוגעים . אשמח לתשובה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש לגשת לבדיקת רופא משפחה בשלב ראשון. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר