נפיחות תת ליסתית- tאבחון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/09/2017 | 21:35 | מאת: מיכל

שלום רב, יש לי זה שנתיים נפיחות תת ליסתית בצד שמאל שגדלה ללא כאבים . אני נמצאת במעקב אצל אף אוזן גרון . ביצעתי מספר פעמים אולטראסאונד ו c.t לבלוטת הרוק והתוצאות תקינות . וכן בדיקת רופא פה ולסת

שלום רב, אין לי יכולת לומר דבר וחצי דבר אלא לסמוך על מי שבדק אותך ומי שביצע US וחושבים שהכל תקין. ייתכן הגדלה של בלוטת רוק שקוראת לעיתים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר