בלוטה קטנה באמצע הראש בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/08/2017 | 08:26 | מאת: גלית

יצאה לי בלוטה באמצע הראש בצד שמאל , מלפנים, ללא כאבים וללא תופעות לואי, האם יש סיכוי שזה סרטני, או עלי להמתין שזה יחלוף, זה קרה לפי 3 שבועות אודה על תגובתך, תודה ויום טוב

שלום רב, לא נשמע סרטני כלל. במידה ולא חולף או משתפר תוך 3-4 שבועות ממליץ להגיע לבדיקת רופא המשפחה בשלב ראשון. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

04/09/2017 | 23:20 | מאת: סמדר

בעיה דומה.. מה זה כן יכול להיות?? היום שמתי לב לבלוטה קטנה בצד שמאל בראש קצת מעל הרקה, קשה, לא כואב, כמו מה זה נשמע? אני בת 35, רק אחרי כמה פעמים שמיששתי התחילה סחרחורת.. ספק פסיכולוגי ספק אמיתי. מה דעתך? והאם מצריך בדיקות נוספות? ( חוץ מביקור רופא משפחה)

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר