המאנגיומה חולייתית בבדיקת CT

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/07/2017 | 13:35 | מאת: מודאגת

שלום רב לאחר תאונת דרכים- סבלתי מכאבי גב , בחודשים האחרונים הכאב התגבר במצב שכיבה והקרנה ליד שמאל בדיקת CT העלתה כי יש לי נגע לוצנטי טרביקולרי בגובה D10 הממצא חשוד במקום הראשון להמאנגיומה חולייתית לא נצפה תהליך גרמי נוסף אין לזהות פתולוגיה פצטלית בסיכום נרשם- המאנגיומה חולייתית גבית ללא תהליך גרמי נוסף שאלתי- האם יכול להיות קשר בין הממצא לבין הכאב ביד שמאל ? החולייה היא חולייה שקשורה לגב ולא לצוואר והעורף....כיצד מטפלים בממצא כזה בחולייה? האם יכול להיות שהנגע הזה נוצר בעקבות תאונת הדרכים? בכל מקום שקראתי רשום שסיבת הופעת ההמאנגיומה לא ידועה או לא ברורה.... תודה

שלום רב, הנושא אינו בתחום התמחותינו. יש לפנות לנאורוכירורג שמתעסק בעמ"ש או אורתופד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר