גולה בצד ימין בראש למטה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/07/2017 | 05:52 | מאת: אנונימית

שמתי לב שיש לי מן גולה שכנראה גדלה לה מאחורה בראש בצד ימין ממש מתחת לשורש השיער היא לא כואבת ולא כלום אבל התחלתי להרגיש כאבי ראש למרות כמות המים שאני שותה ואני אוכלת די בריא הבעיה שזה כאב ראש רק בצד ימין של הראש ואם המידע הזה יעזור יש לי היסטוריה של מחלת הסרטן במשפחה(אבא וסבתא)

שלום רב, יש לתאם בדיקת רופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר