Neoplasm follicular thyroid

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/07/2017 | 10:09 | מאת: לירז

היי האם תוצאה פתלוגית לאחר ניתוח אונה השאלה האם זה מחלה ממארת או שפיר תודה

שלום רב, גידול פוליקולרי יכול להיות ממאיר או שפיר. רובם המכריע שפיר. האבחנה הסופית הינה בניתוח וכריתת הגידול. במקרים מסויימים ישנה היום בידקה גנטית של תאי הגידול שיכולה לחסוך ניתוח. מציע להגיע ליעוץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר