גולה תת ליסתית לא עוברת כבר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/07/2017 | 11:06 | מאת: עדן

יש לי שן שאני צריכה לעקור יש בה עששת .כבר מספר חודשים שאני דוחה את זה .בדיוק מאותו הזמן שהחלו לי כאבים בשן הרגשתי במישוש גולה תת ליסתית .הייתי פעמיים אצל א.א.ג שמישש ואמר שאין לי כלום .עדיין מודאגת

שלום רב, לא נשמע מדאיג. למעקב אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר