כאב הגרון מודלג וצרוד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/06/2017 | 02:32 | מאת: כאב בצד שמאל שלהגרון

עקב עישון וזה וודאי היה לי כאב באזן בערך יום ואז היה לי פצעים בפנ לוע מודלג.לשון פצועה ואדומה ופצעים .עשיתי בדיקה עם מצלמה ואמרו לי שיש לי רירית מפוחה מה זה אומר והיום אני אמורה לדאג?

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ לפנות לרופא אאג במידה ולא יחלוף. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר