גוש קטן קשה בראש לתינוקת בת שבוע

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

05/06/2017 | 14:43 | מאת: יהודית

שלום רב, אינני יודעת אם אני פונה במקום הנכון אך ברצוני לשאול שאלה שמטרידה את נשמתי!! תינוקת בת שבוע לאחר שקילחתי אותה במקרה הרגשתי גוש קטנטן בגודל גרגיר אורז מאחורי הראש. הגוש מאוד קטן אך מרגיש לי קשה. פניתי לרופאת המשפחה שאומרת כי זה לא מסוכן כלל אבל כדי להרגיע אותי נתנה לי הפנייה לאולטרסאונד רקמות רכות. מה יכול להיות הגוש בתינוקת בת שבוע? האם באמת יש צורך באולטרסאונד ואם כן למה? הרי היא בטוחה כי אין דאגה! אני מאוד חרדתיתאשמח לקבל תשובה .

שלום רב, לא נשמע מדאיג. הייתי עוקב אחרי הגוש בלבד. US לא מזיק וניתן לביצוע. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר