אות מוגבר בסינוס ספנואיד ימני

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/05/2017 | 15:51 | מאת: יעל

שלום. במעקב קבוע של mri לאחר הוצאת פרוטיס. בבדיקה האחרונה אות מוגבר בסינוס ספנואיד ימני. נרשם בסיכום עיבוי רירית בסינוס ספנואיד. אני משתמשת כבר שנים באלרין פעם ביום לפחות בגלל קושי בנשימה מהאף בעיקר בשכיבה. האם יכול להיות עיבוי בגלל זה?

שלום רב, עיבוי רירית אינו מדאיג כלל ועיקר. חשובה גם הקליניקה ולכן רצוי להגיע לרוםפא אאג המתעסק בתחום ניתוחי אף וסינוסים (ניתן במרפאתינו באסותא) שיראה את הצילומים ויבדוק וייתן המלצותיו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר