בליטה בקודקוד הראש . מלחיץ

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/05/2017 | 09:44 | מאת: מבולבלת

שלום, אתמול קמתי עם כאב בקודקוד הראש. הוא נרגע במהלך היום והיום יותר טוב. אבל גיליתי שיש שם בליטה בגודל כחצי סנטימטר. כשאני לוחצת עליה היא כמו מתכווצת ואז נרגע הכאב ואחרי כמה דקות הוא חוזר. מה לעשות?

שלום רב, לא נשמע משהו מדאיג אך לא ניתן לומר בוודאות ללא בדיקה. מממליץ לפנות לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר