צ'יסטה בבלוטת הלימפה בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/05/2017 | 20:43 | מאת: צ'יסטה בבלוטת הלימפה

עברתי לפני חודש בדיקת אולטראסאונד בצוואר והתגלה שיש לי צ'יסטה בבלוטת הלימפה בגודל 0.3 ...מה ההשלכות של הממצאים והאם אני אמורה לדאוג ולעבור בדיקות נוספות ואם כן מה הן??? תודה על התשובה אני מודאגת מאודדד

שלום רב, ציסטה לא קוראת בד"כ בבלוטת לימפה. נשמע כלל לא מדאיג. ממליץ לבצע US איכותי של הצוואר לביקורת (ניתן במרפאתינו 03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר