בלוטה כואבת בצוואר לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/05/2017 | 09:09 | מאת: אמא

לבתי הופיעה לפני כיומיים שלושה בלוטה/גוש/נוקשות כואבת בצוואר, מתחת לתנוך האוזן. הבלוטה רגישה וכואבת במישוש. הילדה מתנהגת כילדה בריאה, ואין סימני מחלה נוספים כלשהם. האם עולה חשד לתהליך ממאיר כלשהו? אילו בדיקות לבקש מרופא הילדים המטפל? האם לבקש הפניה לרופא מומחה? איזו התמחות?

שלום רב, נשמע לגמרי לא מדאיג ושכיח מאוד בילדים. בד"כ מספיק בדיקה של רופא ילדים מנוסה. ניתן לפנות גם לרופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר