הסרת פפילומה בפה ודרכי הדבקה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/04/2017 | 12:34 | מאת: חיה

שלום רב ותודה על התשובתך מראש אני בת30+ לפני חודשיים הלכתי לרופא אף אוזן גרון ואמר לי יש לך פפילומה קטנה וזה שום דבר אבל את צריכה להיות במעקב נלחצתי מאוד והלכתי לעוד רופא ועוד רופא וכולם אמרו אותו דבר אבל חש לי שאלות אך נדבקים בזה? אני יודעת שמדרך יחסי מין אבל לו היה לי שום יחסי מין . ו השאלה הבאה האם זה גורם לסרטן? אך אני יכולה לדעת באיזה סוג של ווירוס נדבקתי כי אני מאוד בלחץ. תודה על עזרתך

שלום רב, פפילומה בלוע שכיחה ביותר ולא קשורה למחלת מין או כל מחלה אחרת. ניתן לעקוב אחריה ללא טיפול ולהסירה אם גדלה, או פשוט לכרות אותה ולסיים את הפרדה. אין כל לחץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר