אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/04/2017 | 06:38 | מאת: סנדרה

שתי אונות ואיסטמוס של בלוטת המגן מוגדלות בעלות מרקם הטרוגני, מכילות נגעים היפואקוים מרובים קטנים עד 4 מ"מ . באונה ימנית הודגמה קשרית סולידית היפואקוית ווסקולרית כ 6.1 ס "מ , כמו כן נצפו מספר קשריות דומות קטנות עד 6 מ"מ . לציין זרימות דם מוגברות בבלוטה . מידות אונ ימנית כ *9.1* 3.2 2.7 ס"מ , מידות אונה שמאלית כ *9.1* 0.2 3.6 ס"מ . איסטמוס כ 8 מ"מ תור לאנדוקרינולוג באמצע יולי , האם סובל דיחוי ? אשמח לקבל הסבר על הממצאים

שלום רב, ראה תשובה בפורום בלוטת המגן. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר