בלוטה מוארכת ומוגדלת בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/04/2017 | 16:14 | מאת: לילך

שלום רב ביצעתי אולטרסאונד לפני יומיים והתשובה הייתה רקמות רכות : מצד שמאל קדמי ל scm בחלק עליון בצוואר בלוטת לימפה מוארכת בגודל 3.5x0.5סמ נמצאת בהרגשת הגוש הנמוש. רופאת המשפחה התקשרה והציגה דאגה, מה דעתך מהנסיון שלך? האם כדאי חוות דעת נוספת, אני מבינה שזהו גוש גדול האם נכון? מה לדעתך יש לעשות? הבלוטה כואבת ומציקה, לתשובתך המקצועיים והמהירה אודה.

שלום רב, הממצא מחייב בירור שיכלול קודם כל בדיקה ומישוש הגוש והצוואר בכלל. בהמשך ולפי הצורך- המשך בירור שיכלול US וניקור עם מחט דקה או עבה (לפי הממצאים בבדיקה). ממליץ להגיע לבדיקה במרפאתינו באסותא. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר