ממצא בניקור בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/03/2017 | 16:04 | מאת: טילי

שלום, בבדיקת US הודגמו גושים בתירואיד משמאל: 6 ס"מ ומימין 3.5 ס"מ. לא נמצאו לימפאדנופתיה צווארית בUS. בניקור בלוטת התריס נמצאו שני קשרים באונה השמאלית. קולואיד בחלקו סמיך, קבוצות של תאים פוליקולארים רגילים ומאקרופגים רבים בצד שמאל. לסיכום: שני קשרים קולואידלים, ציסטי משמאל. Bethesda class II בבדיקת דם בלוטה תקינה. מה זה אומר? האם מצריך איזשהו טיפול? תודה

שלום רב, תשובת הניקור תומכת בגידול שפיר. בכל מקרה קשר בגודל 6 סמ מתחיל להיות בעייתי ולו רק בשל גודלו. ממליץ להגיע לבדיקה והחלטה על המשך טיפול בממצאים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464 הוסף תג

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר