בליטה פתאומית שהחלה לפני חצי שנה בקדמת הראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/03/2017 | 19:42 | מאת: מני

לפני כחצי שנה הבחנתי שיש לי בליטה בקדמת הראש קצת מעל המצח. אני בן 53. רופאת משפחה שלחה אותי לאולטראוסנד ונמצא תקין וביקשו שאעשה מעקב כל חצי שנה. והנה עברה חצי שנה והבליטה קיימת ואפילו אולי קצת גדלה. לאיזה רופא אני צריך לגשת? כירוג? אף אוזן גרון? צריך לעשות סיטי ראש? בדיקות דם? אשמח על המלצה וחוות דעת לא מחייבת לגבי מה זה יכול להיות ואיך פתאום מתרחשת תופעה כזאת. בברכה

שלום רב, ממליץ רופא אאג והמשך בירור כהמלצתו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר