פענוחUS - רכמות רכות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/03/2017 | 09:43 | מאת: אבנר

שלום רב אשמח להתיחסותך לבדיקה US רקמות רכות - אוזן ימני '' באזור המכוון סמוך לאוזן ימין הודגם ממצא תת עורי באורך 1.65 ס''מ , רוחב 0.85 ס''מ , עומק 1.2 ס''מ . בממצא בעל מרקם בלתי אחיד ( חלקו היפואקואי וחלקו ציסטי ) עם גבולות סדירים וללא זרימת דם בתוכו או מסביבו '' תודה מראש וחג שמח

שלום רב, קשה מאוד לומר משהו ללא בדיקה ומישוש הממצא. ייתכן ומדובר בציסטה תת עורית או בממצא ממקור בלוטת הרוק.מוזמן לייעוץ במרפאתינו באסותא (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר