בלוטת לימפה מוגדלת לילדה בת 8

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/03/2017 | 21:08 | מאת: Limor

שלום רב, לבת שלי גיל 8 יש כבר כחודשיים בלוטת לימפה מוגדלת (כסנטימטר) בצוואר צד שמאל. הרופא אמר שזה נראה כמו תגובה לווירוסים. בשבוע האחרון היה לה דלקת בגרון ועכשיו היא תחת טיפול אנטיביוטי. אם לאחר הטיפול האנטיביוטי הבלוטה עדיין שם, האם עליי לגשת לרופא בשנית? האם בלוטה שלא נעלמת לאחר טיפול אנטיביוטי עלולה להיות משמעותית יותר?

שלום רב, אם הבלוטה לא תעלם או לפחות תקטן תוך כחודש- ממליץ לחזור לרופא לבדיקתו. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר