שלום רב, לפני כחצי שנה הופיע לי שינוי בשפה העליונה בפה מעין תחושת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/03/2017 | 17:01 | מאת: פצע בפה בשפה הפנימית העליונה

שלום רב, לפני כחצי שנה הופיע לי שינוי בשפה העליונה בפה מעין תחושת חיספוס, מידי חודש יוצא לי שם פצע עם ראש לבן , כעת זה כבר ממש מתפשט ונראה כמו הרפס. הלכתי מספר פעמים לרופא המשפחה ורופא עור אך שניהם אמרו שזה שום דבר 🤔 מה זה יכול להיות? הרפס? האם הרפס יכול לא לעבור? תודה רבה

שלום רב, לא ניתן לומר דבר ללא בדיקה. ממליץ לפנות לרופא עור נוסף לייעוץ בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר