קשרית נוזלית בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/03/2017 | 11:06 | מאת: מאריא

שלום. יש לי קשרית נוזלית באונה אחת בגודל 5-6 מ"מ . כבר מ-4 שנים. עכשיו חזרתי על סונר בלוטת תריס צוואר. אני מחכה . לתשובה. השאלה שלי האם קשרית נוזלית מצריכה טפול? והאם קשרית גודלת עם השנים? אז אמרו לי שהכל תקין. אני מודאגת בגלל מראה הצוואר שלי נפוח מלמטה .וגם יש לי כאב אוזניים ולפעמים בצוואר. האם זה קשור קשרית?? ? תודה

שלום רב, קשרית בגודל זה בד"כ אינה בעייתית. יש לשלול גדילה של הממצא או סימנים מחשידים כולל בבדיקת הגוש. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

11/03/2017 | 15:40 | מאת: מאריא

ממצא ב us. קשרית שהייתה אז בגודל 6 מ"מ עכשיו בסונר החדש גדלה ל 8 מ"מ . מה זה אומר? יש מה לדאוג.? למרות שאני חשה כאבים בצוואר ונפיחות ??

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר