אולטרסאונד של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/02/2017 | 21:51 | מאת: יוסי

שלום רב, עשיתי אולטרסאונד של בלוטת התריס והממצאים היו: אונה ימנית: בגודל2*1.6*4 בגודל ומרקם תקינים אונה שמאלית: בגודל 1.4*1.2*4.2 בגודל ובמרקם תקינים איסטמוס בגודל תקין בלוטות רוק - תת לסתיות דו"צ ופרוטס משמאל תקינות בפרוטיס הימני באונה השטחית - ניתן לזהות נגע היפואקגני מוגדר היטב בקוטר 1.2 סמ. בלוטות לימפה: לא הודגמו בלוטות מוגדלות פתלוגיות בצוואר. בדיקות דם לתפקוד בלוטת התריס יצאו תקינות. אודה לך מאוד לסיוע בפענוח התוצאה והאם יש סיבה לדאגה. תודה רבה!

שלום רב, ישנו גוש בבלוטת הרוק פרוטיס (בת האוזן). רובם המכריע של גושים אלו שפירים- אך עדיין מומלץ מאוד להגיע לבדיקה וקרוב לודאי שאם אכם יש גוש בבלוטה- לכרות אותו בניתוח כדי לשלול תהליך אחר וגם כדי למנוע התפתחות לתהליך כזה. ממליץ להגיע למרפאתינו באסותא (03-7645464). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר