גושים באזור הצוואר והעורף אצל תינוקת בת שנתיים וארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/02/2017 | 05:56 | מאת: לי

לפני כחודשיים גילו לבתי מחלת הנשיקה ..הרופאה טענה שהיא בדיוק בשיא של התהליך. בלוטות הלימפה שלה היו מוגדלות מאוד מאוד.בשני צידי הצוואר. לאחר בדיקת דם דרך הווריד נתגלה כי תפקודי הכבד שלה גבוהים. כיום, לאחר חודשיים עלה לה החום במשך 4 ימים . ביום הרביעי יצאה פריחה ורדרדה בגופה והחום החל לרדת. לאחר מישוש בצוואר ובעורף- בחלק התחתון מאחורי הראש נתגלו גושים לרוחב..מחר אני אצל רופאת משפחה. האם אני צריכה ללכת למומחה ולדרוש בדיקות פולשניות...מחכה לתשובה תודה נראש

שלום רב, נשמע מחלת הנשיקה או מלה וירלית אחרת. ממליץ ייעוץ רופא משפחה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר