בלוטת לימפה מוגדלת בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/02/2017 | 04:32 | מאת: הדר

שלום רב, לפני כ 4 חודשים מצאתי בלוטת לימפה מנופחת בצוואר בצד שמאל ברקמות הרכות לאחר שלא הרגשתי טוב(דלקת בסינוסים ,התקף אלרגיה קשה וכאבי גרון), הבלוטה נשארה במקומה גם לאחר חודש מהחלמה והאנטיביוטיקה רק קטנה , לאחר חודש ניגשתי שוב לרופא משפחה שטען שיש מים ודלקת באוזן השמאלית ויתכן ובלוטה מזה, וגם שאל אם יש בעיה בשינים בצד הזה, סיימתי אנטיביוטיקה ועקרתי שן בינה כלואה באותו צד שהייתה רקובה וגרמה לזיהום בעצב, רק לאחר 3 טיפולי אנטיביוטיקה נרגע האזור הבלןטה קטנה עם האנטיביוקיה אך לא נעלמה. ניגשתי לקןפא מומחה אף אוזן גרון שהפנה לus ובדיקות דם. בדיקות הדם תקינות ובאולטרה סאונד נראה בלוטה מעל 2 סמ ובלוטה נוספת בצד הימני . הרופא מבקש לגשת לניתוח להסרת הבלוטה השמאלית לבדוק האם היא תקינה. האם יש צורך לגשת לניתוח ? האם יש ממה לחשוש במצב כזה? אציין כי אני מתגוררת בחול. תודה מראש

03/02/2017 | 04:46 | מאת: הדר

שכחתי לצין כי מס ימים לאחר בדיקות הדם והאולטרהסאונד היה שוה לי התקף אלרגיה ובו שוב הבלוטה התנפחה מאוד ואף הקרינה לכתף ליד ולשד השמאלי,הצוואר כואב כולו ומנופח בשני בצדדים ולאחר מס של כדורי אלרגיה קטנה שוב אך עודנה באותו הגודל שבו נמדדה תודה וסליחה על כמות הפרטים

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר