תוצאות בדיקת U.S אולטראסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/01/2017 | 11:20 | מאת: לזר

שולח את בקשתי שוב עם מידע נוסף. אני בן 62 שעברתי ניתוח כירורגי פלסטי להסרת נגע עורי מהקרקפת שחשוד כ - SCC. נשלחתי לביצוע U.S צוואר להלן התוצאות: הבדיקות בוצעו לאחר הסרה של נגע עורי מהקרקפת שחשוד כ SCC בלוטת מגן: אונה שמאלית - גודל 2.0 * 1.8 * 5.3 ס"מ , מרקם לא הומגני, באספקט אחורי אמצעי הודגמה קשרית סולידית אקוגנית, הטרוגנית בגודל 1.5 * 1.2 ס"מ ללא הפירמיה בדופלר בצבע. בצמוד אליה הודגמה ציסטה בגודל 0.5 ס"מ. אונה ימנית - גודל 2.0 * 2.2 * 5.0 ס"מ , מרקם הומוגנית ללא קשריות. איסטמוס - ב.מ.פ בלוטות רוק תת - לסתיות בלוטות הרוק תת - לסתיות מימין ומשמאל בגודל ומבנה תקינים. בלוטות הפרוטיס בלוטות הפרוטיס מימין ומשמאל בגודל ומבנה תקינים. אין קשרי לימפה מוגדלים לאורך הצוואר משני הצדדים. מבקש הסבר לתוצאות

שלום רב, ישנו ממצא בתירואיד שאינו קשור לגידול שהיה לך. מומלץ ניקור תחת US. יכול להתבצע במיומנות ומהירות במרפאתינו (03-7645464) בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר